35%

Multi-pool tablete 5 u 1 - 200g/5kg ( 1162504 )

6.499,00  RSD (sa PDV-om) 9.999,00  RSD Akcija važi od 25.06.2024. do 28.06.2024.

Banca Intesa karticama bez kamate na 6 meseci 1.083,00  RSD Vidi više

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Rok isporuke za ovaj proizvod 3-5 radnih dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: Pon. - Pet. 08h-16h (Sub. 09h-15h)

* Telefon: 0184156677

* Pitajte putem kontakt forme (24/7)

* Za brze i kratke upite: Messenger

* Upit o trenutnom statusu Vaše porudžbine

Informacije o proizvodu

SKU
449874
Kategorije
Proizvođač
Tip hemije za bazene
Sredstva za dezinfekciju vode, Sredstva za flokulaciju, Sredstva za regulisanje PH vrednosti u vodi, Sredstva za suzbijanje algi, Sredstva za uklanjanje metala i kamenca u vodi

Opis proizvoda

Multi pool tablete 200g – 5kg, hlor za bazene u tabletama 5 u 1 – tablete za bazene su specijalizovani hemijski proizvodi napravljeni za održavanje i kontrolu hemijske ravnoteže vode.

Sve-u-jednom rešenje
Ove tablete kombinuju više funkcija u jednom proizvodu, uključujući dezinfekciju, regulaciju pH vrednosti i održavanje stabilnog nivoa hloramina ili bromina. Multi pool tablete su praktične jer omogućavaju vlasnicima bazena da održavaju ključne hemijske parametre vode koristeći samo jedan proizvod, što čini održavanje bazena jednostavnijim i efikasnijim.

Popularnost među vlasnicima bazena
Ovi proizvodi su posebno popularni među vlasnicima privatnih bazena zbog njihove praktičnosti i pouzdanosti u održavanju čiste i sigurne vode za plivanje.

Sastav multi pool tablete 200g – 5kg
100 g tableta sadrži:

93,7 g simklozen (trihloroizocijanuronska kiselina)
1,5 g bakar sulfat pentahidrat
aluminijum sulfat
Efikasno dezinfikovanje
Efikasno mikrobicidno dejstvo na patogene mikroorganizme postiže se posle 5 minuta. Broj rešenja za stavljanje biocidnog proizvoda u promet: 532-01-363/2013-09

 

Uputstvo za upotrebu multi pool tablete 200g – 5kg

Pravilno doziranje
Prilikom punjenja bazena za kupanje, važno je pravilno dozirati sredstva kako biste obezbedili čistu i sigurnu vodu. Evo kako to postići:

Dezinfekcija vode u bazenima
Prilikom prvog punjenja bazena, sprovedite šok tretman vode koristeći povećanu količinu hlornog granulata (natrijum dihloroizocijanurat dihidrat T-granulat) u rasponu od 100 do 200 g/10 m³ vode.

Nakon šok hlor tretmana, održavajte optimalan kvalitet vode pomoću MULTI POOL TABLETA 200g, čime se obezbeđuje konstantna količina slobodnog hlora od 0,3-0,6 mg/l.

Stabilnost i otpornost
MULTI POOL TABLETE 200g sadrže stabilizovani hlor koji se postepeno rastvara tokom 7 do 8 dana. Osnovni preduslov je da pH vode u bazenu bude od 7,2-7,6. Ove tablete su pogodne za različite tvrdoće vode, stabilne i otporne na dejstvo sunčeve svetlosti i toplote, te se preporučuju za upotrebu u otvorenim i zatvorenim bazenima.

Doziranje multi pool tablete 200g – 5kg
Pratite sledeće smernice za pravilno doziranje i održavanje optimalnih uslova u bazenu:

U posudu skimer ili direktno u bazen dodajte jednu MULTI POOL TABLETU 200 g na svakih 25 m³ vode. Tableta se sporo rastvara i štiti bazen 7 do 8 dana od mikroorganizama.
Ako je temperatura vode iznad 25°C, dodajte dve MULTI-POOL TABLETE 200 g na svakih 25 m³ vode.
Redovno kontrolišite vrednosti aktivnog rezidualnog hlora u bazenskoj vodi, ciljajte na nivo od 0,3-0,6 mg/l.

Najprodavanije


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Obaveštenje o načinu i mestu prijema reklamacija
Uslučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Multi-pool tablete 5 u 1 - 200g/5kg ( 1162504 )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.