Baletanka sa anatomskim uloškom za devojčice ( 203080 )

3.249,00  RSD (sa PDV-om)

Banca Intesa karticama bez kamate na 6 meseci 542,00  RSD Vidi više

Isporuka (A) : 399rsd za celu porudžbinu u Srbiji, bez obzira na broj i vrstu proizvoda.

Rok isporuke za ovaj proizvod 2-3 radna dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: Pon. - Pet. 08h-16h (Sub. 09h-15h)

* Telefon: 0184156677

* Pitajte putem kontakt forme (24/7)

* Za brze i kratke upite: Messenger

* Upit o trenutnom statusu Vaše porudžbine

Informacije o proizvodu

SKU
304801
Kategorije
Proizvođač

Opis proizvoda

Opis proizvoda:

  • Baletanka sa anatomskim uloškom
  • Održavanje: Vlažno brisati i sušiti na sobnoj temperaturi
  • Sastav lica: Prirodna koža/Veštački materijal
  • Postava: Veštački materijal
  • Đon: Guma


KAKO ODREDITI VELIČINU OBUĆE?

Veličinu određujete tako što izmerite dužinu stopala i iz tabele veličina nađete broj koji odgovara vašem stopalu. Detaljnije uputstvo možete naći u odeljku TABELA VELIČINA.

Tabela veličina

Uputstvo za određivanje veličine obuće.


Šta je potrebno?

1. Papir veće veličine nego što je stopalo
2. Olovka
3. Lenjir

Postupak merenja:

1. U sedećem položaju stanite stopalom na papir
2. Olovkom pažljivo iscrtajte konturu vašeg stopala
3. Lenjirom izmerite dužinu otiska
4. Pronađite u tabeli odgovarajuću veličinu za vašu dužinu gazišta


dfs

Veličinu možete da izračunate i po formuli:

veličina=dužina tabanice*1,5+1

dfw

cm - dužina stopala

Size - veličina obuće



Održavanje obuće!

Evo nekoliko praktičnih saveta za održavanje obuće:

  • Obuću od prirodne kože čistiti suvom krpom, namazati odgovarajućom kremom i istrljati do sjaja.
  • Obuću od veštačke kože čistiti vlažnom krpom a zatim osušiti na sobnoj temperaturi.
  • Lakiranu obuću čistiti mokrom krpom i isijati sprejom za lakirane cipele. Ako je lak izgubio sjaj, premažite ga sa par kapi lanenog ulja. Nakon sušenja isijati vunenom krpom.
  • Antilop ili velur obuća: mrlje se odstranjuju finim brusnim papirom 100-150 granulata, nakon toga isčetkati finom gustom četkom i osvežiti sprejom za antilop. Takva obuća nije za vlažno vreme.
  • Mokru obuću očistiti suvom krpom i ispuniti je novinskim papirom, sušiti na sobnoj temperaturi. Kad se osuši, postupiti prema deklaraciji. Izlaganje visokoj temperaturi šteti kvalitetu materijala i oduzima mu mekoću.

Da bi cipela ostala lepa, mekana i otporna na vlagu zahteva redovno čišćenje i impregnaciju odgovarajućim preparatima za negu obuće.

Najprodavanije


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Obaveštenje o načinu i mestu prijema reklamacija
Uslučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Baletanka sa anatomskim uloškom za devojčice ( 203080 )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.