51%

Auto sa pedalama, volanom i semaforom 1:16 ( 11/35578 )

1.949,00  RSD (sa PDV-om) 3.999,00  RSD Akcija važi od 27.09.2024. do 01.10.2024.

Isporuka (A) : 399rsd za celu porudžbinu u Srbiji, bez obzira na broj i vrstu proizvoda.

Rok isporuke za ovaj proizvod 1-3 radna dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: Pon. - Pet. 08h-16h (Sub. 09h-15h)

* Telefon: 0184156677

* Pitajte putem kontakt forme (24/7)

* Za brze i kratke upite: Messenger

* Upit o trenutnom statusu Vaše porudžbine


OSVOJI VAUČER odigraj igricu

Informacije o proizvodu

SKU
372771
Proizvođač
N/A
Tip
Ostala vozila na pedale
Točkovi
Plastika
Licenca
Ne, nije licenciran model
EAN
6991200355783

Opis proizvoda

Trkački upravljač RC sa igračkom za saobraćajne signale za decu – uzbudljiv i edukativan automobil na daljinsko upravljanje dizajniran da uključi maštu vašeg deteta dok podučava vredne lekcije o bezbednosti na putu i saobraćajnoj signalizaciji. Ova uzbudljiva igračka kombinuje uzbuđenje trke sa obrazovnom zabavom.

Trkački upravljač RC igračka: Ovaj dinamični automobil na daljinsko upravljanje ima realističan kontroler na volanu, omogućavajući vašem detetu da doživi uzbuđenje trke uz preciznu kontrolu.

Automobil sa daljinskim upravljanjem: Uključeni daljinski upravljač daje vašem detetu moć da upravlja i vozi automobil, poboljšavajući iskustvo igre sa brzim upravljanjem.

Set za igru sa saobraćajnim signalima: Set uključuje set za igru sa saobraćajnim signalima, zajedno sa realističnim semaforima, znakovima za zaustavljanje i pešačkim prelazima, pružajući zabavan i interaktivan način za učenje o bezbednosti na putevima.

Dečije RC vozilo: Skrojen za decu, ovaj automobil na daljinsko upravljanje nudi beskrajnu zabavu i podstiče maštovito igranje uloga. To je svet u kome deca mogu da uče, stvaraju i zabavljaju se.

Obrazovna igra: Ova igračka kombinuje zabavu i učenje, pomažući deci da razviju fine motoričke veštine, koordinaciju ruku i očiju i razumeju pravila bezbednosti na putu dok se kreću automobilom kroz saobraćajnu signalizaciju.

Maštovita igra: Podstaknite maštu svog deteta kroz igru pretvaranja, dok ono zamišlja sebe kao odgovorne vozače, koji poštuju saobraćajne signale i kreću se putevima.

Auto igračka sa saobraćajnim signalima: Automobil je opremljen realističnim saobraćajnim signalima koji svetle, menjaju boje i vode igru vašeg deteta, nudeći zanimljivo iskustvo učenja.

Interaktivna igračka za učenje: Trkački upravljač RC sa saobraćajnim signalima igračka podstiče interaktivno i praktično učenje, što ga čini idealnim izborom i za igru i za obrazovanje.

Obrazovanje o bezbednosti na putevima: Naučite svoje dete vrednim lekcijama o bezbednosti na putevima i važnosti poštovanja saobraćajnih pravila na zabavan i nezaboravan način.

Zabavne trkačke avanture: Bez obzira da li se trkate kroz zeleno svetlo ili se zaustavljate na crvenom svetlu, ova igračka nudi širok spektar trkačkih avantura i scenarija bezbednosti na putu.

Iznenadite svoje dete trkačkim upravljačem RC sa igračkom za saobraćajne signale za decu, uzbudljivim i edukativnim automobilom na daljinsko upravljanje koji obećava da će inspirisati kreativnost, koordinaciju i važno znanje o bezbednosti na putu. Naručite sada i gledajte kako vaše dete uživa u satima trke i zabave u učenju.

Najprodavanije


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Obaveštenje o načinu i mestu prijema reklamacija
Uslučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Auto sa pedalama, volanom i semaforom 1:16 ( 11/35578 )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.